Fryzury studniówkowe 2009/2010

22 replies [Ostatni wpis]
portret użytkownika Zyrafka
User offline. Last seen 27 tygodnie 2 dni ago. Offline
Przyłączył(a) się: 07/08/2009

Skoro jest już rozmowa na temat sukni studniówkowych 2009 to może warto porozmawiać o pozostałych, równie ważnych dodatkach - między innymi o tym, jakie fryzury proponujecie do sukien studniówkowych :) Wiadomo bowiem, że nawet najpiękniej prezentująca się suknia nie będzie olśniewać, jeśli na głowie będzie zwykłą fryzura, w której widzą nas znajomi na co dzień. W ten wieczór należy wyglądać wyjątkowo. ciekawe ilu z Was uda sie zaskoczyć swoje koleżanki ze szkolenej ławki. pamietam, że jak ja miałam studniówke pojawiła się jedna dziewczyna z równorzędnej klasy tak odmieniona, że ciężko było ją rozpoznać, fajnie w sumie hehe :) co myślicie o takich fryzurach?

bo z fryzurą studniowkowa to jest tak, ze musi byc dbrze wykonana, zeby wytrzymała całą noc szaleństw, tego Wam dziewczyny życzę :)

portret użytkownika Adelinka
User offline. Last seen 2 lata 12 tygodnie ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/26/2009

ja tez znalazłam kilak ciekawych propozycji na studniowke :)

portret użytkownika FRYTA
User offline. Last seen 1 rok 38 tygodnie ago. Offline

a taka?  moze jak na noc szalestw nie jest zbyt dobra, mam wrazenie ze lepiej postawic na wlosy spiete, ale to moje zdanie, choc ta fryzura mi sie podoba :)

portret użytkownika PaniZosia
User offline. Last seen 1 rok 20 tygodnie ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/15/2009

rzeczywiscie, chyba lepiej spiete bo w ten sposob mozna dobrze sie bawic

portret użytkownika MLODA
User offline. Last seen 48 tygodnie 1 dzień ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/04/2009

ja tez wole spiete wlosy na takie imprezy :)
Czy ta fryzura nie jest urocza????
według mnie super :)

portret użytkownika Mika34
User offline. Last seen 2 lata 1 tydzień ago. Offline
Przyłączył(a) się: 07/26/2009

co prawda ja studniowki w tym roku nie mam ale to nie oznacza ze nie moge przesledzic takich fryzur, sylwester przede mna wiec jak najbardziej wizyta u fryzjera sie przyda :) mam wlosy do ramion wiec szukalam fryzur dla takiej dlugosci wlosów         

portret użytkownika jasmin
User offline. Last seen 2 lata 6 dni ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/15/2009

ja mam długie włosy i moge zaproponowac fryzure, w ktora bylam uczesnana na weselu u swojej siostry :) uwazam, ze to swietna propozycja - gora podpieta wiec nie ma mowy o tym, zeby wlosy przeszkadzaly, dol rozpuszczony wiec prezentuje sie fajnie zarowno do sukienki krotkiej - na przyklad malej czarnej, jak i sukni balowej :)

w przypadku tego uczesania to jest fajne, ze mogą się tak uczesac dziewczyny, ktore mają włosy średniej długości, fryzjerka moze fajnie poukladac koncowki :)

portret użytkownika Kaska_H
User offline. Last seen 1 rok 10 tygodnie ago. Offline

mi podobają się fryzury podpiete, bo zdaja egzamin podczas dobrej zabawy na parkiecie. we wlosy mozna powpinac dodatki pasujace do sukienki. wybrałam dwie propozycje, ktora według Was jest ładniejsza?

portret użytkownika Anonim
Anonim

na studniówkę to lepsza według mnie ta druga fryzura, w przypadku pierwszej balabym się, że te podpieet włosy mi się rozlecą po pierwszym szybszym kawałku. Pierwsza fryzura dobra na maturalny egzamin ustny, tylko kto wtedy mysli o tym, zeby dobrze wygladac ;/

popatrzcie na tę:

jak dla mnie cudowna. Dobra propozycja dla wyciszonych maturzystek, które lubią klasyczny styl :) Dyrektorowi wpadniecie z pewnością w oko hihi, tylko nie wiem czy to dobrze, czy źle :)

kaska_h, mi podoba sie lepiej druga fryzura, jesli mowimy o uczesaniu na bal :)

portret użytkownika IZa
IZa
User offline. Last seen 1 rok 50 tygodnie ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/27/2009

ja lubie klasyczne uczesanie, zdecydowanie spiete, zeby miec pewnosc ze wlosy nie zepsuja mi zabawy. mam dlugie wlosy i fryzjerka zaproponowala mi... klasycznego kucyka. troche podeszlam do tego sceptycznie, ale powiem szczerze, przyznam, ze sprawdzil sie w stu procentach. Na dole zdjecie takiego kucyka, przy czym dekoracja fryzury moga byc, jak na studniowke, jakies dodatki, gadżety wpiete we wlosy :) to juz kwestia gustu

portret użytkownika Fioleta
User offline. Last seen 33 tygodnie 6 dni ago. Offline

znalazlam kilka ciekawych propozycji

co o nich myślicie?

portret użytkownika Baska02
User offline. Last seen 2 lata 12 tygodnie ago. Offline
Przyłączył(a) się: 10/27/2009

moje dwie propozycje:

Anonim

bardzo ładna fryzurka;-) sama szukam czegoś ładnego na swoją studniówkę i chyba znalazłam;-)

a może tu jest coś ciekawego, co zainteresuje kogos: fryzury uroda-wdziek.pl

portret użytkownika FRYTA
User offline. Last seen 1 rok 38 tygodnie ago. Offline

no, świetna mysl Zyrafka - trzeba korzystac z tego, co juz mamy pod nosem :)

Anonim

śliczne uczesanie baardzo praktyczne i urocze ;-) widac ze taka fryzurka bendzie sie trzymała całą zabawe .

Anonim

ślicznie !!!!! bardzo ładna fryzurka skromna ale jaka elegandzka i baardzo kobieva mi sie baardzo podoba i można wykombinowac taka fryz. na wiele sposobów ;-)

Anonim

fajna fryzurka

Anonim

a ja miałam własnie taką fryzurkę na studniówce i jak dla mnie to najwygodniejsza, bardzo ładna a zarazem skromna fryzura:) włosy cały czas sie trzymaja i co najważniejsze nie musimy sie meczyć z tymi co spadaja na twarz:P

Anonim

jasmin, ta fryzura jest prześliczna:)

Anonim

Jak się ją robi ? :D

Baza firm - dodaj bezpłatną wizytówkę

Moda

wiecej
  • cubus_kurtki_wiosna_2010_4.jpg
  • reserved_kolekcja_paryska_zima_2010_2011_3.jpg
  • Cubus_jesien_zima_2010_2011_kolekcja_meska_7.jpg
  • New_Yorker_Fishbone_wiosna_lato_2010_9.jpg
  • CCC_wiosna_lato_2010_kolekcja_meska15.jpg
  • Reserved_jesien_zima_2010_2011_8.jpg
  • H&M_stroje_kapielowe_lato_2010_5.jpg
  • CCC_torebki_jesien_zima_2010_2011_10.jpg
wiecej

Fryzury męskie

wiecej
  • meska krotka7
  • dluga6
  • meska srednia3
wiecej

Fryzury damskie

Wzory tatuaży

Strona główna
Copyright (c) 2009-2010 Uroda-wdziek.pl

Artykuly zamieszczone na portalu Uroda-wdziek.pl sa chronione prawami autorskimi. Kopiowanie bez zgody redakcji zabronione!